Konvektor helyett minikazán

Fűtéskorszerűsítés gázzal.

Magyarországon mind a mai napig a háztartások nagy része konvektorral fűt. A használt konvektorok többsége zárt égésterű, parapestes gázkonvektor. Sajnos ez a fajta fűtés hatékonyságát tekintve nem felel meg a mai kor követelményeinek és kihívásainak. A gáz, mint energiahordozó, árának emelkedése és a gáz szállítások bizonytalansága az ellátás biztonságát is fenyegetik.

Szükségszerűvé vált, hogy gázfogyasztásunkat drasztikusan csökkentsük. A konvektoros fűtés, leginkább a parapetes konvektorok leváltására fejlesztette ki egy magyar cég, a Technorgáz Kft, kémény nélküli kazánját. Ez a minikazán bármilyen parapet helyére csatlakoztatható ill. átépíthető, így nem szükséges kéménybekötés, azaz mentesülünk az új szabványok szerinti kémény felújítás költségei alól.

 

 

Méreténél fogva bármely parapetes fűtőkészülék helyére beszerelhető. Egyenként 6kW teljesítményével több helység is fűthető radiátorokon keresztül. Megbízható, zárt égésterű rendszer, amely meggátolja a CO visszáramlást. Megfizethető ár, tartós kivitel. Magyar termék, így nálunk könnyen és olcsón javítható. Összességében a családiházak központifűtés kényelmét kínálják a jelenleg konvektorokkal szerelt otthonokban és egyéb vállalkozáshoz kapcsolódó helységekben.

Sajnos szembe kell néznünk azzal a ténnyel, hogy a konvekciós készülékek fejlesztésük során elérték hatékonyságuk csúcsát és ez ma már nem elég. Ha szeretnénk lépést tartani a korral, a konvektorunkat nem másik konvektorra, hanem minimum egy minikazánra cseréltetjük. Rossz hír az is, hogy konvektorral csak úgy vagyunk képesek megtakarítani, hogy közben arról a komfortról kell elmondanunk – igen, a belső hőmérséklet -, amit megszoktunk.

Cégünk vállalja konvektoros helységek, lakások, irodák teljes körű fűtés korszerűsítését minikazáncserével. Árajánlatot igényfelmérés után tudunk adni. Ne feledje, nincs szükség kéménybekötésre, gáztervre, így a kivitelezés ideje rendkívül lerövidül. Vállaljuk továbbá, hogy a leszerelt elavult készülékeit elszállítjuk a keletkezett építési hulladékkal együtt. Egy modern központi fűtés kiépítési költségének töredékéért újjítathatja fel elavult, energiazbáló fűtését. Kérjen ajánlatot!