fejlec

Teljeskörű lakás és ház felújítás

 

Egyszer mindenki életében eljön a lakásfelújítás pillanata.
Van aki régi lakást vesz és saját ízlésének megfelelően szeretné kialakítatni,van aki sajnálatos esemény során megörölöl egy lakást vagy házat ami felújításra szorul,és van aki régóta lakott lakásában-házában dönt úgy,lakásfelujítás szükséges!Számára a legkellemetlenebb a lakásfelújítás,hisz nagy valószínűséggel ott is kell laknia a lakásfelújítás ideje alatt.

 A lakásfelújítás szó hallatán mindenkinek a rengeteg törmelék és a vele járó felfordulás jut eszébe.Ez sajnos részben így is van,de nem mindegy,hogy előre megtervezett ésszerű bontást végzünk rendszeres takarítással,vagy csak rombolunk.Ez pedig azokat a személyeket étinti a legjobban,akik a lakásfelújítás alkalmával nem tudtak elköltözni.Ilyen alkalmakkor alkalmazkodunk értük.
A lakásfelújítás lehet rémálom vagy egy szépülő otthon látványos munka folyamata. Ön,Aki egy ilyen nagy munka folyamatába belekezd,mint a lakásfelújítás, több oldalról is érdeklődik, utána kérdez szakemberektől,vagy ismerősöktől,akik már túl vannak a lakásfelújítás nehézségein,vagy már egyszer Ön is tapasztalta a lakásfelújítás fáradalmait,esetleg rossz tapasztalatokkal bír.

Lakásfelújítást mindenki szeretné minél rövidebb idő alatt,a lehető legkevesebb felfordulással és természetesen a legolcsóbban elvégeztetni.Gondolom Ön is!Ez természetes is,hisz a lakásfelújítás nem kevés pénzt visz el pénztárcánkból,és ha figyelmetlenek vagyunk,nem terveztük meg jól,  a lakásfelújítás még többe kerülhet.Akinek pedig nincs tapasztalata a lakásfelújítás többe kerülhet.Mi a lakásfelújítás alkalmával szakmai tapasztalatunkkal segítjük ügyfeleinket,már felméréskor megbeszéljük elképzelését,hogy pontos árajánlatot tudjunk adni,nehogy a lkásfelújítás folyamán érje kellemetlen többletkiadás.Hamég nincs tapasztalata,vagy nem ismeri  a felújításra szoruló ingatlant előre figyelmeztetjük a lakásfelújítás során esetleg bekövetkezhető többletkiadásra.Mi nem szeretjük,ha félúton értesül  a megrendelő,hogy a lakásfelújítás keretösszege kevés.

A lakásfelújítás végén beköltözhet megelégedetten,boldogan élvezheti a korszerűsítés előnyeit,és ugyan nehéz volt, az Ön számára is, de megérte, és örömmel tekint végig otthonán.
A mi érdekünk is az,hogy a megrendelőnk teljesen elégedett legyen,ezért az Ön igényeit és elképzelését figyelembe véve szervezzük meg a munkafolyamatokat és a lehető legrövidebb idő alatt minőségi esztétikus munkát adunk át.Ezért ismert jó szakemberekkel dolgozunk,akik munkájuk tartalmára igényesek,és nem alkalmazunk külső alválalkozásokat.Minden nap és folyamatosan takarítunk a lakásfelújítás alkalmával,a végén pedig annyi dolga lesz,mint egy átlagos nagytakarítás

 A minőségi munkát mindig garantáljuk legyen az teljes körű lakásfelújítás,vagy csak kisebb átalakítás!

Lakásfelújítás alkalmával vállaljuk:

Gipszkarton szerelés

Sikeres lakásfelújítás titkai:

A vállalkozó kiválasztása.

Jó minőségű anyagok használata.

Technológiai előírások betartása.

Jó munka eléréséhez,jó minőségű anyagokat használjanak. Anyagok kiválasztásánál ne csak az anyagárakat vegyék figyelembe hanem a minőséget is.A minőség hosszú távon kifizetődőbb.Lakásfelújításnál kérje a szakemberek véleményét. Lakásfelújítás során tartassuk be a technológiai előírásokat.

A beépített anyagoknak szükségük van időre hogy megkössenek ill. száradási időre. Az így beépített anyagok hosszú távon is megőrzik jó tulajdonságaikat.Ellenkezőesetben ha nem szánunk rá időt és nem tartják be a technológiai menetet akkor a legjobb minőségű anyagot is használva rossz minőségű munkát kapunk. Vállalkozók által leadott munkadíj áraknak semmi köze sincs a sikeres lakásfelújításhoz.

Hiszen lehet az ár alacsony vagy magas ,ha nincs mögötte becsületesség ,szakmai tudás,kreativitás. Az eredmény rossz lesz.

Megrendelőinket tiszteletbe tartjuk és ötleteiket,elképzeléseiket megvalósítjuk. Kérésükre szakmai tanácsokat adunk: hol érdemes az anyagokat megvásárolni és milyen fajtát.Ha kérik az anyagbeszerzést is elvégezzük egyeztetve a megrendelővel. Lakásfelújítás során a kivitelezési útmutatókat minden esetben betartjuk hiszen így érhető el a kiváló minőségű munka. Árainkat a megrendelők már az árajánlat előtt megismerhetik. Lakásfelújítás lakásépítés során az árlistában szereplő árakat nem módosítjuk.

Kel ennél több? Ha minket bíz meg a kivitelezéssel nem csak esélye lesz a kiváló munkára hanem biztos lehet a kiváló eredményben.

 

 

Főoldal

Tervezés

Téglaház Építés

Energiatakarékos Ház Építés

Lakásfelújítás

Vakolás

Szigetelés

Tetőtér Beépítés,Tetőfedés

Nyílászárók

Festés

Elérhetőség

kep

5.ker.Bérlakás felújítása

55.0 5.00

5.0005.1 5.2

5.35.4

13.ker. Lakás felújítása

1313.0 13.1

13.213.2(2) 13.3

13.413.5 13.6

13.713.8

20.ker. Panel lakás felújítás

2020.0 20.1

20.220.3 20.4

20.520.6 20.7

20.8

 

Szolgáltatási területek:
Budapest XXIII. kerület, Budapest XXII. kerület, Budapest XXI. kerület, Budapest XX. kerület. Budapest XIX. Kerület, Budapest XVIII. kerület, Budapest XVII. Kerület, Budapest XVI. kerület. Budapest XV. kerület, Budapest XIV. kerület, Budapest XIII. kerület, Budapest XII. kerület, Budapest XI. kerület, Budapest X. kerület, Budapest IX. kerület. Budapest IV. kerület, Budapest III. kerület. Budapest II. kerület, Újpest, Angyalföld, Zugló, Rákospalota, Rákosszentmihály, Pestújhely, Rákoscsaba, Rákoskeresztúr, Rákostelep, Pestlőrinc, Pesterzsébet, Kispest, Üröm, Pomáz, Szentendre, Solymár, Pilis, Budakalász. Dunakeszi, Fót, Őrbottyán, Veresegyház, Szada, Kerepes, Csomád. Aszód, Alsónémedi, Dány, Domony, Ecser, Farmos, Galgagyörk, Gomba, Gödöllő, Isaszeg. Kartal, Mogyoród, Nagykáta. Nyársapát, Pánt, Penc, Péteri, Piliscsaba, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Püspökszilágy, Százhalombatta, Szentmártonkáta, Szigetszentmiklós, Sződ, Tápióbicske, Tápiószecső, Telki, Tóalmás, Tököl, Újhartyán, Úri, Bag, Biatorbágy, Budakeszi, Érd, Felsőpakony, Galgahévíz, Gyál, Halásztelek, Hévízgyörk, Káva, Kóka, Mende, Monor, Nagy tarcsa, Tura, Vác. Vác, Vácszentlászló, Üllő, Albertirsa, Bénye, Budajenő, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dömsöd, Erdőkertes, Fót, Galgamácsa, Gyömrő, Iklad, Kistarcsa, Maglód, Pécel, Szada, Szentlőrinckáta, Tápiószentmárton, Valkó, Vecsés, Üröm, Zsámbok, Úri, Maglód nyaraló, Sülysáp, Hatvan, Jászberény, Göd, Dunakeszi, Gyöngyös, Gárdony, Velence, Velence fürdő, Agárd, Kápolnásnyék, Vác, Szada

 

 

Lakásfelújítás, szobafestés, szobafestő, festő, családi házépítés, házépítés, felújítás, építés, kőműves, burkoló, festés, ács, tetőfedő, építkezés, tisztasági festés, kéményépítés, kerítésépítés. Javítás, mázolás, tapétázás, falazás, vakolás, hideg burkolás, válaszfalazás, falazás, csempe burkolás, padlóburkolás. Kőműves vállalkozó, tetőtér beépítés, aljzatbetonozás, járdabetonozás, zsalukő falazás betonozással, dryvit hőszigetelés, hőszigetelés, utólagos hőszigetelés, vízszigetelés, tetőépítés. Fürdőszoba felújítás, térkő burkolás, homlokzat felújítás, ajtó és ablak beépítés, vízóra aknaépítés. Alapozás, földmunka, Iroda felújítás, Nyílászárók cseréje, homlokzati hőszigetelés. Festő vállalkozó, tetőfedés, építkezés